Home Evenimente Evenimente Culturale Am venit să colindăm „Florile Dalbe”

Am venit să colindăm „Florile Dalbe”

În perioada 14-16 decembrie 2018, Muzeul Național al Satului vă invită la Festivalul de datini și obiceiuri de Crăciun și Anul Nou intitulat „ Florile Dalbe”.

Babe, moşi, Irozi, căiuţi, belciugari, toți vor fi prezenți pe aleile marelui sat din inima Capitalei pentru a arăta vizitatorilor adevăratele tradiții de iarnă din satele românești. Nu vor lipsi caprele, ursul, cerbul și evident, colindătorii sosiți din toate colțurile țării. Ca în fiecare an, vom pleca împreună pe străzile din jurul muzeului Satului, într-o parada a portului, măștilor și obiceiurilor de Crăciun. Și pentru ca Moș Crăciun trebuie sa vină pe la fiecare dintre cei dragi, vă propunem să deveniți spiridușii Moșului și să îl ajutați la pregătirea cadourilor pentru cei dragi. La târgul de cadouri va fi o oferta bogată și veți avea de unde alege pentru desaga lui Moș Crăciun. Veți putea degusta dulceţuri şi şerbet, turtă dulce şi colaci, miere şi cozonaci…

Meşterii populari prezenţi la târg vă vor face demonstrații de măiestrie și vă vor veni în întâmpinarea cu multe obiecte realizate de ei.

Vă așteptăm cu drag!

Program Florile Dalbe

Date

14 - 16 dec. 2018
Expired!

Time

0:00 - 23:59

Location

Muzeul Naţional al Satului "Dimitrie Gusti"
Șoseaua Kiseleff, nr. 28-30

Organizer

MUZEUL NAȚIONAL AL SATULUI „DIMITRIE GUSTI”

Înscrie-te la Newsletter-ul nostru!

Obțineți cele mai recente știri, oferte exclusive și actualizări ale muzeului.

TUR VIRTUAL MUZEUL SATULUI

Prezentare Muzeul Satului