Atelier de poveste

Vă invităm sâmbătă, 10 septembrie 2022, începând cu ora 12:00, pe pajiștea de lângă Hanul „La barieră”, la atelierul de poveste cu Dar Motan și scriitoarea Cristina Andone, în cadrul programului „Căsuța cu povești”.

Cărțile din seria Dar motan, scrise de Cristina Andone, ne aduc în prim-plan un motan simpatic, negru, norocos, sofisticat: Dar e un motan de librărie, iar alături de prietenul și stăpânul său Toto, dar și de alte pisicuțe, se aventurează să cunoască tot ce are lumea să îi ofere.

Dar motan e un personaj foarte ușor de transformat în prieten. Universul lui e format din librării, cofetării, cărți, alte pisici, care mai de care mai înțelepte, sau mai simpatice, iar viața lui e plină de aventuri de tot felul. Copiii se vor putea bucura de un ritm al poveștii punctate pe alocuri cu versuri, îi vor simți muzica și își vor dori să colecționeze aceste cărți. Ilustrațiile splendide  care însoțesc și animă povestea aduc un strop în plus de umor, dar și de joacă, cât se poate de colorată.

Alături de Dar, părinții pot face activități cu copiii, precum: vizite în librării, pe urmele motanului Dar, realizare de labirinturi care duc la librăria lui Toto, vizite la muzeu, povești despre animalele de companie pe care le au sau le-ar dori, discuții despre emoții și așa mai departe.

Participarea la atelier se face pe baza biletului de intrare în muzeu.

Înscrierile se fac la următorul link: https://forms.gle/seTF6LBeiSykjfZZA

Date

10 sept. 2022
Terminat

Time

12:00 - 13:00

Locație

Muzeul Naţional al Satului "Dimitrie Gusti"
Șoseaua Kiseleff, nr. 28-30

Organizator

MUZEUL NAȚIONAL AL SATULUI „DIMITRIE GUSTI”

Înscrie-te la Newsletter-ul nostru!

Obțineți cele mai recente știri, oferte exclusive și actualizări ale muzeului.

TUR VIRTUAL MUZEUL SATULUI

Prezentare Muzeul Satului