Home Evenimente - Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti” Expoziții Temporare Bucovina la centenar: o sută de fotografi – o sută de imagini despre Bucovina

Bucovina la centenar: o sută de fotografi – o sută de imagini despre Bucovina

Vă invităm miercuri, 25 septembrie, începând cu ora 17:00, în Sala Gheorghe Focșa, la vernisajul expoziției Bucovina la centenar: o sută de fotografi – o sută de imagini despre Bucovina.

Expoziția are loc cu ocazia aniversării celor o sută de ani de la unirea Bucovinei cu România și este organizată de Asociația Foto „Bucovina FOTOgenică” din Câmpulung Moldovenesc, în cadrul unui proiect început anul trecut. Astfel, în perioada decembrie 2018 – aprilie 2019, cele 100 de lucrări au fost expuse în România și în Ucraina.

Asociaţia Foto „Bucovina FOTOgenică” adună numeroși fotografi bucovineni, de la Humor spre Vama şi mai sus, în munte, până dincolo de Câmpulungul Moldovenesc: Marina Sveduneac, Cezar Alexoae, Gabriel Dominte, Cătălin Dumitrescu, Vlad Ilaş, Nicolae Iliu, Gabi Mireanu, Vasile Palaghioi, Dorin Sveduneac, Ovidiu Ştefeligă şi Dumitru Vlădeanu, alături de care au expus in acest proiect Andrei Baciu, Gina Buliga, Mircea Berezgheanu, Lucian Oltean, Ciprian cenan, Eduard Gutescu, Dan Dinu, Ionel Onofraș, Toma Bonciu, Vlad Iosif, Adrian Petrișor, Mihai Moiceanu, Răzvan Voiculescu, Raluca Arhire, Sorin Onișor etc.

Fotografiile despre una dintre cele mai spectaculoase zone ale țării, pot fi văzute și în mediul online, pe website-ul http://www.bucovinafotogenica.ro, pe pagina de Facebook Bucovina FOTOgenică, dar și în albumul aniversar tipărit special cu această ocazie. Expoziția poate fi vizitată până la data de 13 octombrie 2019, de miercuri până duminică, între orele 10:00 – 18:00.

Vă așteptăm!

Date

25 sept. 2019 - 13 oct. 2019
Terminat

Time

0:00 - 23:59

Locație

Sala Gheorghe Focșa
Şos. Kiseleff nr. 28

Organizator

Bucovina FOTOgenică

Înscrie-te la Newsletter-ul nostru!

Obțineți cele mai recente știri, oferte exclusive și actualizări ale muzeului.

TUR VIRTUAL MUZEUL SATULUI

Prezentare Muzeul Satului