Călător prin tradiții de Paști

Atelierul nostru a fost inclus în cel mai recent blog al editurii internaționale Twinkl dedicat celor mai interesante evenimente cu specific pascal din 2022.

Au început înscrierile la seria de ateliere „Călător prin tradiții de Paști”! Copiii cu vârsta cuprinsă între 6 și 12 ani vor întâmpina cea mai importantă sărbătoare a Creștinismului participând la ateliere prin care vor deprinde tehnica încondeierii cu ceară a ouălor, specifică perioadei acesteia din an, tehnica țesutului în două ițe și confecționarea obiectelor decorative din materiale naturale și reciclabile – pănuși de porumb, flori presate, lână, semințe, ață, lemn, carton.

Atelierele vor avea loc în datele de 27 martie și 3, 10 și 17 aprilie 2022 între orele 11:00 și 12:30. Înscrierile se fac pe adresa de mail programe.culturale@muzeul-satului.ro de luni până vineri la ora 12:00, cu opţiunea de atelier aleasă, vârsta și numele copilului şi un număr de telefon la care pot fi contactaţi părinţii. Cel mic este considerat înscris în momentul în care solicitantul primește confirmare. Costul unui atelier este de 40 de lei/participant și se achită în ziua atelierului la casieria muzeului. Atelierele se organizează pentru 10 copii/atelier, iar condiţia de desfăşurare a unui atelier este de a avea minimum 5 copii înscriși.

Vă rugăm să ţineţi cont de limita de vârstă pentru buna desfășurare a evenimentului. Atelierele nu se adresează copiilor cu nevoi speciale, având în vedere că profesorii coordonatori nu au pregătire specializată în această direcţie.

Calendarul atelierelor:
• 27 martie: atelier de țesut în două ițe
• 3 aprilie: atelier de bricolaj
• 10 aprilie: atelier de împletituri din pănuși de porumb
• 17 aprilie: atelier de încondeiat ouă

Mai multe informații:
021 317 9103/ interior 190
programe.culturale@muzeul-satului.ro

Date

27 mart. 2022 - 17 apr. 2022
Terminat

Time

Toată ziua

Locație

Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti”
Șos. Kiseleff nr. 28-30, sector 1 Bucuresti, 011347 România
Categorii

Organizator

MUZEUL NAȚIONAL AL SATULUI „DIMITRIE GUSTI”

Înscrie-te la Newsletter-ul nostru!

Obțineți cele mai recente știri, oferte exclusive și actualizări ale muzeului.

TUR VIRTUAL MUZEUL SATULUI

Prezentare Muzeul Satului