Home Evenimente - Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti” Educație muzeală Căsuța cu povești – lectură din „Fata babei și fata moșneagului”

Căsuța cu povești – lectură din „Fata babei și fata moșneagului”

Îi invităm pe cei mici să pășească pe tărâmul poveștilor!

Interpreta de muzică populară, solista, realizatoarea de emisiuni folclorice și actrița Narcisa Băleanu le va povesti celor mici două din poveștile care ne-au încântat atât de mult pe fiecare dintre noi: Fata babei și fata moșneagului și Capra cu trei iezi, de Ion Creangă. Vocea caldă a Narcisei și frumusețea poveștilor românești ne amintesc de serile petrecute la gura sobei, când bunica ne citea din vechile ei cărți povești de care ne aducem și acum aminte cu drag.

Pentru Căsuța cu povești Narcisa Băleanu le-a pregătit copiilor lectură împletită cu teatru și muzică, pentru a le capta atenția și totodată, pentru a le insufla dorința de a citi cărți de povești.

Întâlnirile vor avea loc pe 28 octombrie și 1 noiembrie 2019. Numărul maxim de participanți este limitat la 20 pentru fiecare atelier, iar taxa de participare este de 15 lei de copil. Înscrierile au loc pe adresa de e-mail programe.culturale@muzeul-satului.ro.

Date

28 oct. 2019
Terminat

Time

10:00 - 11:30

Locație

Muzeul Naţional al Satului "Dimitrie Gusti"
Șoseaua Kiseleff, nr. 28-30
Categorii

Organizator

MUZEUL NAȚIONAL AL SATULUI „DIMITRIE GUSTI”

Înscrie-te la Newsletter-ul nostru!

Obțineți cele mai recente știri, oferte exclusive și actualizări ale muzeului.

TUR VIRTUAL MUZEUL SATULUI

Prezentare Muzeul Satului