CONFERINȚĂ DE PRESĂ

Muzeul Național al Satului “ Dimitrie Gusti” organizează joi, 14 mai 2020, începând cu ora 11, o conferință de presă ce va avea loc la sediul din Șos. Kiseleff nr.28-30, în prezența domnului Sergiu Nistor, Consilier Prezidențial, domnului Bogdan Gheorghiu, Ministrul Culturii și a doamnei Dr. Paula Popoiu, Manager al Muzeului Satului.

La împlinirea a 84 de ani de la deschiderea muzeului pentru public și ținând cont de măsurile de distanțare socială  instituite pe fondul stării de urgență la nivel național, Muzeul Satului se află în imposibilitatea de a celebra această sărbătoare prin acțiuni specifice, inclusiv cu public și dedicate acestuia, așa cum acesta era obișnuit până acum. Astfel, majoritatea activităților și acțiunilor noastre sunt vizibile în acest an preponderent în mediul online unde vă invităm să răsfoiți paginile unei istorii în imagini a Muzeului Satului.

Cu toate acestea, vom marca Zilele Muzeului Satului prin această conferință de presă ce va aduce în prim plan și măsurile specifice ce vor fi instituite odată cu redeschiderea muzeelor din țară ,pentru public începând cu data de 15 mai. Conferința va fi organizată în aer liber, în incinta muzeului nostru, fiind luate toate măsurile de siguranță prevăzute de reglementările în vigoare.

Tot în cadrul conferinței, Ministrul Culturii va adresa un mesaj Muzeului Satului, la 84 de ani de existență dar și muzeelor din țară, cu prilejul Zilei Internaționale a Muzeelor ce va fi celebrată ca în fiecare an, în data de 18 mai. În egală măsură, muzeul nostru va aduce la cunoștința publică și alte informații/evenimente ce se încadrează “Anului omagial Dimitrie Gusti și Școala Sociologică de la București”, instituit de Academia Română .

Precizăm faptul că accesul este permis doar reprezentanților presei pe baza invitației.

Date

14 mai 2020
Terminat

Time

11:00 - 12:00

Locație

Muzeul Naţional al Satului "Dimitrie Gusti"
Șoseaua Kiseleff, nr. 28-30
Categorii

Organizator

MUZEUL NAȚIONAL AL SATULUI „DIMITRIE GUSTI”

Înscrie-te la Newsletter-ul nostru!

Obțineți cele mai recente știri, oferte exclusive și actualizări ale muzeului.

TUR VIRTUAL MUZEUL SATULUI

Prezentare Muzeul Satului