Home Evenimente - Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti” Educație muzeală Conferința Națională de Educație Muzeală, ediția a 4-a

Conferința Națională de Educație Muzeală, ediția a 4-a

Ca în fiecare an, Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti” organizează Conferința Națională de Educație Muzeală, aflată acum la cea de-a patra ediție. Este un bun prilej pentru specialiștii din domeniul educației muzeale să facă schimb de idei, să discute, să identifice soluții în adaptarea activităților extrașcolare la programele oferite de muzeu și adaptarea muzeului la cerințele școlilor și publicului larg în spectrul educațional.

Având în vedere că pandemia cu Covid-19 a venit cu multe provocări în ceea ce privește organizarea de evenimente, incluzând aici și dificultatea organizării spațiului pentru desfășurarea activităților educaționale, tema din acest an este Valorificarea spațiului muzeal pentru proiecte educaționale vs. Muzeul în afara muzeului.

Sunt așteptați să participe specialiști din muzee, universități, licee, școli și grădinițe, centre și ONG-uri. Totodată, vor participa reprezentanți ai Ministerului Culturii, ai Ministerului Educației, precum și alte instituții din domeniul educației.

Conferința va avea loc în perioada 11 – 12 noiembrie 2021 în mediul on-line prin Zoom.

Confirmarea de participare se va trimite pana pe adresa de email relatii.publice@muzeul-satului.ro prin completarea formularului de mai jos.

Formular participare

Persoană de contact: Eugen Ion – 021 317 91 03/int. 178.

PROGRAMUL CONFERINTEI – PROGRAM Conferința 2021

Link ziua 1: https://youtu.be/wDwW9jKNrXQ

Date

11 - 12 nov. 2021
Terminat

Time

8:00 - 18:00

Locație

On-line
Categorii

Organizator

MUZEUL NAȚIONAL AL SATULUI „DIMITRIE GUSTI”

Înscrie-te la Newsletter-ul nostru!

Obțineți cele mai recente știri, oferte exclusive și actualizări ale muzeului.

TUR VIRTUAL MUZEUL SATULUI

Prezentare Muzeul Satului