DRAGOBETELE

Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti” vă invită în perioada 24 – 27 februarie 2022 să sărbătorim împreună venirea primăverii și unul dintre cele mai tandre momente ale începutului de primavară:  Dragobetele, sau, aşa cum este consemnat în calendarul tradiţional popular, Ziua Îndrăgostiţilor.

A devenit o tradiţie să sărbătorim Ziua Îndrăgostiților la muzeu împreună cu artişti și meşteri populari, care vor prezenta în cadrul unui târg tradiţiile legate de începutul primăverii. Vor fi alături de noi: Cucii din Brănești, Gelu Voicu și Taraful Lăutarii din Teleorman și actorul Nae Alexandru. Vor fi pregătite concursuri de poezie – on-line și off-line, expoziții de pictură și ateliere pentru copii.

Accesul la eveniment se face prin achiziționarea biletului de intrare și cu respectarea tuturor regulilor pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, printre care și obligativitatea purtării măștii de protecție pe tot parcursul vizitei (interior și exterior), conform HG nr. 171/2022 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 7 februarie 2022, precum şi stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Date

24 - 27 feb. 2022
Terminat

Time

9:00 - 17:00

Locație

Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti”
Șos. Kiseleff nr. 28-30, sector 1 Bucuresti, 011347 România

Înscrie-te la Newsletter-ul nostru!

Obțineți cele mai recente știri, oferte exclusive și actualizări ale muzeului.

TUR VIRTUAL MUZEUL SATULUI

Prezentare Muzeul Satului