Home Evenimente Evenimente Culturale Gala Premiilor Asociației Jurnaliștilor și Scriitorilor de Turism din România (AJTR)

Gala Premiilor Asociației Jurnaliștilor și Scriitorilor de Turism din România (AJTR)

După o întrerupere de doi ani, din pricina pandemiei, tradiționala Gală a Premiilor Asociației Jurnaliștilor și Scriitorilor de Turism din România (AJTR) se reia printr-o nouă ediție.

Evenimentul va avea loc în ziua de 19 mai a.c., începând cu ora 15.00, la Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti” din București. Acest templu al identității noastre, cu fericită naștere în Florar, este, probabil, cel mai expresiv brand al turismului românesc. Și, de data aceasta, și principalul partener al Galei Premiilor Asociației Jurnaliștilor și Scriitorilor de Turism din România (AJTR)!

Gala reprezintă o ceremonie anuală care răsplătește atât pe ziariștii care, prin profesie, se exprimă în acest generos domeniu, pe scriitori și editori, artiști fotografi, cadre universitare din facultăți cu profil turistic, cât și pe profesioniști din industria ospitalității, hotelieri, restauratori, directori de stațiuni balneo-climaterice, muzeografi, fundații, primari, alte autorități locale.

Din Asociația Jurnaliștilor și Scriitorilor de Turism din România (AJTR) – una dintre cele mai vechi asociații profesionale din România, cu o existență neîntreruptă de circa șase decenii și jumătate – fac parte peste 200 de  membri. Asociația este nonlucrativă, fondurile din care își susține activitatea provenind din cotizații, donații, sponsorizări etc.

Și de această dată, Gala se va înfățișa ca o binemeritată celebrare a turismului românesc. Ziua de 19 mai va cuprinde, între altele, un tur prin ”mica România din București” – Muzeul Satului, lansări de cărți cu sesiuni de autografe, Conferință de presă și, desigur, Gala propriu-zisă.

Gala se va desfășura la Scena Dumitra, din incinta muzeului (Kiseleff 28) iar în caz de vreme neprielnică, la Sala Victor Ion Popa (Kiseleff 30).

Date

19 mai 2022
Expired!

Time

15:00 - 18:30

Location

Muzeul Naţional al Satului "Dimitrie Gusti"
Șoseaua Kiseleff, nr. 28-30

Organizer

MUZEUL NAȚIONAL AL SATULUI „DIMITRIE GUSTI”

Înscrie-te la Newsletter-ul nostru!

Obțineți cele mai recente știri, oferte exclusive și actualizări ale muzeului.

TUR VIRTUAL MUZEUL SATULUI

Prezentare Muzeul Satului