Home Evenimente - Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti” Evenimente Culturale Hora Unirii – 163 de ani de la Unirea Principatelor Române (24 ianuarie 1859)

Hora Unirii – 163 de ani de la Unirea Principatelor Române (24 ianuarie 1859)

Vă invităm luni, 24 ianuarie 2022, să sărbătorim împreună Ziua Unirii Principatelor Române.

Evenimentul, intitulat „Hora Unirii – 163 de ani de la Unirea Principatelor Române (24 ianuarie 1859)”, va cuprinde expoziția „Hora Unirii”, prin care sunt valorificate colecțiile de patrimoniu ale muzeului.

De asemenea, copiii se vor putea înscrie atât la un atelier de bricolaj, povești și poezie dedicate Unirii Principatelor Române, coordonat de profesoara Luminita Voica, cât și la unul de povești susținut de actorul Nae Alexandru sau vor putea să învețe să danseze Hora Unirii de la Simona Leasă și Ansamblul folcloric „Doinița” din București. Înscrierile la aceste ultime două ateliere se fac pe baza biletului de intrare, în limita a 8 locuri pe atelier.

Accesul în muzeu se face cu respectarea tuturor regulilor pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, printre care și obligativitatea purtării măștii de protecție pe tot parcursul vizitei (interior și exterior), conform HG nr. 1090/2021 privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS-CoV-2 și pentru asigurarea desfășurării activităților în condiții de siguranță  sanitară.

Pentru mai multe detalii: relatii.publice@muzeul-satului.ro

Loader
Loading…

EAD Logo
Taking too long?

Reload Reload document

|

Open Open in new tab

Download [332.94 KB]

Date

24 ian. 2022
Terminat

Time

11:00 - 15:00

Locație

Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti”
Șos. Kiseleff nr. 28-30, sector 1 Bucuresti, 011347 România

Organizator

MUZEUL NAȚIONAL AL SATULUI „DIMITRIE GUSTI”

Înscrie-te la Newsletter-ul nostru!

Obțineți cele mai recente știri, oferte exclusive și actualizări ale muzeului.

TUR VIRTUAL MUZEUL SATULUI

Prezentare Muzeul Satului