Împodobim bradul la Muzeul Satului, Ediția a II-a

Dragii noștri,

Ne bucurăm că inițiativa noastră de a împodobi brazii din muzeu a avut un asemenea ecou în rândul celor care ne sunt aproape, persoane fizice sau juridice!

Deja mare parte dintre cei 70 de brazi din muzeu sunt împodobiți de ambasade, instituții bancare, de învațământ, organizații non-guvernamentale, familii, iar restul au fost deja rezervați pentru a fi împodobiți zilele următoare.

În concluzie, vă mulțumim foarte mult pentru că ne sunteți aproape atât fizic cât și virtual și vă așteptăm și anul viitor să Împodobim împreună Bradul de Crăciun!

 

 

”Din nou împreună!”

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti” vă invită în perioada 5 – 19 decembrie 2022 să împodobiți și să adoptați un brad.

Sunt peste 50 de brazi care așteaptă sa fie împodobiți cu obiecte aduse de dumneavoastră – globuri, clopoței, beteală, decorațiuni reciclate. Este o activitate de grup și menită să reunească oamenii în aceste vremuri de după perioada Covid-19.

Evenimentul este organizat de Muzeul Național al Satului ”Dimitrie Gusti” iar prima ediție a fost în anul 2021 gândită ca un concurs între diverse instituții – Ambasade, Uniuni, Școli, Cămine Culturale etc. Au fost împodobiți în total 33 de pomi de Crăciun spre deliciul și încântarea publicului și a celor ce i-au împodobit.

Anul acesta, 2022 are deviza ”Din nou împreună!”, iar evenimentul este gândit să fie ca o expoziție de brazi împodobiți cu diferite materiale, etichete și elemente menite să promoveze frumusețea și diversitatea culturilor lumii! Ornamentele sau accesoriile care necesită electricitate sau foc deschis nu sunt permise!

Puteți participa cu clasa, școala, liceul, universitatea, prietenii, familia, colegii de birou, colaboratorii, organizația și beneficiați și de intrare gratuită la muzeu…. pe baza de globuri și decorațiuni!La sfârșitul Campaniei, toți cei care au împodobit un brad vor fi menționați pe pagina de Facebook a Muzeului și vor primi un dar din partea muzeului!

De asemenea, venind la muzeu, alături de colegi, familie și colaboratorii dumneavoastră, veți avea ocazia să donați jucării, alimente, haine pentru Campania „Deschidem Cartea Faptelor Bune” care își propune să aducă zâmbetul copiilor din medii defavorizate social din București, Giurgiu si județul Ilfov. Campania începe din 28 noiembrie și se încheie pe 18 decembrie 2022. Peste 300 de copii vor avea un Crăciun mai frumos datorită donației dumneavoastră!

Înscrieri și detalii suplimentare:
bradul@muzeul-satului.ro
Persoană de contact: Nicoleta Chiru – 021 317 91 03/int. 190

 

Date

05 - 08 dec. 2022
Terminat

Time

9:00 - 17:00

Locație

Muzeul Naţional al Satului "Dimitrie Gusti"
Șoseaua Kiseleff, nr. 28-30

Organizator

Muzeul Național al Satului "Dimitrie Gusti"

Înscrie-te la Newsletter-ul nostru!

Obțineți cele mai recente știri, oferte exclusive și actualizări ale muzeului.

TUR VIRTUAL MUZEUL SATULUI

Prezentare Muzeul Satului