Home Evenimente Anunțuri #ImpreunaPentruUcraina

#ImpreunaPentruUcraina

Muzeul Național al Satului “Dimitrie Gusti” își declară solidaritatea față de poporul ucrainean greu încercat în aceste zile și pune la dispoziție un spațiu de colectare pentru alimente neperisabile, apă, pături, saci de dormit. Toate acestea vor fi donate centrelor de primire refugiați.
Punctul de colectare se afla la Muzeul National al Satului Dimitrie Gusti, Sos. Kiseleff nr. 30, sector 1.

Foto: Sorin Onișor, de la vama Siret, 25 februarie 2022
#ImpreunaPentruUcraina

Camera Notarilor Publici București, Colegiul Director al Camerei Notarilor Publici București, Președinte Laura Badiu
“Dragi colegi notari publici!
Întotdeauna, notarii publici au fost alaturi de cei aflați în suferință! Și de aceasta dată, nu putem rămâne pasivi la strigătul de ajutor al femeilor, bărbaților si copiilor lor refugiați din Ucraina, nu ne putem rezuma doar la cuvinte de încurajare, păreri de rău ori la discursuri! Noi mereu am dat dovadă de umanitate, am făcut proba gradului nostru de implicare!
În acest context dureros, Colegiul Director al Camerei Notarilor Publici București vă propune să fim alături de acțiunea organizată de Muzeul Național al Satului” Dimitrie Gusti”, prin doamna manager conf. dr. Paulina Popoiu, muzeu în incinta căruia este deschis un punct de colectare de ajutoare pentru cei 1000 de studenți refugiați din Ucraina și campați în Corbeanca, precum și pentru refugiații aflati la punctul de frontieră Isaccea. Punctul de colectare se află pe Șoș. Kiseleff, nr. 30, sector 1, iar acțiunea se desfășoară cu sprijinul Crucii Roșii , sub genericul ”Slavă Ucraina”!
Cum putem ajuta?
Puteți să vă alăturați ducând la punctul de colectare alimente (conserve, supe instant, mâncare pentru bebeluși, biscuiți), produse de igienă (săpun, periuțe și pastă de dinți, șampon, gel de duș, prosoape), pampers pentru bebeluși, jucării, pături, saci de dormit, încălțăminte comodă, îmbrăcăminte și tot ceea ce considerați a fi necesar.
Va rog să facem împreună, încă o dată, un demers sufletesc prin care să fructificăm solidaritatea care ne caracterizează și în momente de cumpănă.”
Punctul de colectare este deschis intre orele 9-16

Date

26 feb. 2022 - 15 mart. 2022
Terminat

Time

Toată ziua

Locație

Muzeul Naţional al Satului "Dimitrie Gusti"
Șoseaua Kiseleff, nr. 28-30
Categorii

Organizator

MUZEUL NAȚIONAL AL SATULUI „DIMITRIE GUSTI”

Înscrie-te la Newsletter-ul nostru!

Obțineți cele mai recente știri, oferte exclusive și actualizări ale muzeului.

TUR VIRTUAL MUZEUL SATULUI

Prezentare Muzeul Satului