În lumea copiilor de 1 iunie la Muzeul Satului

În lumea copiilor de 1 iunie la Muzeul Satului

Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti” vă invită să petreceți clipe de neuitat în minunata lume a copilăriei pe care o veți descoperi aici, în perioada 1- 4 iunie, cu ocazia Zilei Internaționale a copiilor.

Un program variat și antrenant va reuni: expoziția – concurs de desene În lumea copiilor, a cărei festivitate de premiere va avea loc în data de 1 iunie, ora 10.30,  ateliere de desen, pictură pe hârtie și piatră, târg al copiilor, unde cei mici vor descoperi jucării, cărți, dulciuri de sezon, teatru de umbre, reprezentații puse în scenă de Opera Comică pentru Copii și Teatrul Ion Creangă, spectacole folclorice de muzică și dans.

În atmosfera plină de poveste, Danion Vasile va lansa cartea Doctorul de povești, un adevărat ”manual de medicină, într-un domeniu nou, ai cărui pacienți sunt chiar…poveștile”, iar trupa de teatru muzical pentru copii, Pam-Pam îi invită pe cei mici în fascinante Călătorii muzicale pe aripile Vântului.

Un public numeros este așteptat să ia parte, în data de 3 iunie, la evenimentul aflat sub semnul aniversării a 180 de ani de la nașterea marelui scriitor Ion Creangă. ”Nu știu alții cum sunt…”, dar noi, Cu gândul la Ion Creangă… ne aducem aminte de anii frumoși ai copilăriei, iar cei mici se vor bucura de reprezentația pusă în scenă de teatrul Ion Creangă De-aș fi Scufița Roșie, se vor reîntîlni cu Capra cu trei iezi prin teatru de umbre, vor modela în lut personajele lui Creangă și vor desena în cadrul unor ateliere interactive.

Vă așteptăm, așadar la Muzeul Satului să îi sărbătorim împreună pe cei mici!

Doctorul de povesti

Program 1 iunie

Trupa Pampam

Mai multe informaţii:

Biroul Relaţii Publice

021 317 91 03 / int. 178

Date

01 - 04 iun. 2017
Terminat

Time

9:00 - 19:00

Locație

Muzeul Naţional al Satului "Dimitrie Gusti"
Șoseaua Kiseleff, nr. 28-30

Organizator

Iuliana Grumazescu
Phone
0721219618
Email
iuliana_grumazescu@yahoo.com

Înscrie-te la Newsletter-ul nostru!

Obțineți cele mai recente știri, oferte exclusive și actualizări ale muzeului.

TUR VIRTUAL MUZEUL SATULUI

Prezentare Muzeul Satului