Întâlnire cu Moș Crăciun

Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti” vă invită duminică, 19 decembrie 2021, la o întâlnire cu Moș Crăciun. Și cei mici, și cei mari vor avea parte de surprize. La această întâlnire vor veni tocmai din Maramureș Colindătorii de la Bârsana, coordonați de preotul Vasile Dunca. Cei care nu știu încă să colinde, dar își doresc să învețe, se pot înscrie la un Atelier susținut de Maria Beatrice Băndoiu, din Gorj.

Cei mici vor avea ocazia să participe la Teatru de Umbre, unde va fi pusă în scenă piesa „O, brad frumos!”. Cât timp copiii se vor bucura la teatru, părinții și bunicii pot cumpăra daruri pentru cei dragi. În târgul organizat pentru întâlnirea cu Moș Crăciun, veți găsi cadouri pentru toate gusturile și buzunarele: de la oale, străchini, măşti, ştergare, fluiere şi ocarine, linguri, cofe şi cofiţe, ii, cămăşi şi pălării până la bucate tradiționale și siropuri de leac.

Accesul la eveniment se face cu plata biletului de intrare și cu respectarea tuturor măsurilor de siguranță sanitară impuse de situația actuală, inclusiv prezentarea certificatului verde și purtarea măștii de protecție pe tot parcursul vizitei (interior și exterior), conform HG nr. 1090/2021 privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu SARS-CoV-2.

Vă așteptăm cu drag la această întâlnire cu Moș Crăciun!

Program: Program

Date

19 dec. 2021
Terminat

Time

9:00 - 17:00

Locație

Muzeul Naţional al Satului "Dimitrie Gusti"
Șoseaua Kiseleff, nr. 28-30

Organizator

MUZEUL NAȚIONAL AL SATULUI „DIMITRIE GUSTI”

Înscrie-te la Newsletter-ul nostru!

Obțineți cele mai recente știri, oferte exclusive și actualizări ale muzeului.

TUR VIRTUAL MUZEUL SATULUI

Prezentare Muzeul Satului