Memoria clipei

Strămoșii noștri ne-au lăsat moștenire un tezaur: tot ceea ce au gândit, creat cu credință, iubire, talent, simplitate. Ce lăsăm noi copiilor noștri? Răspunsul ar trebui sa fie: dragostea pentru natură, empatia, dragostea de adevăr, copilăria, povestea, clipa, creativitatea.
Ne-am gândit la toate acestea și le-am colorat pentru a se distinge de griul de zi cu zi. Am vorbit cu mulți oameni care gândesc la fel și de aceea credem că împreună vom putea lăsa copiilor noștri o moștenire la fel de frumoasă precum cea pe care ne-au lăsat-o strămoșii noștri, Dimitrie Gusti și echipa sa de monografiști. Iată de ce, venim în fața voastră cu o nouă ofertă educațională, știind prea bine ce înseamnă sa treci pragul unui muzeu la o vârstă fragedă și ce înseamnă să înveți ceea ce școala nu are cum sa o facă: teatru, jurnalism, fotografie, reciclare, șah, storytelling.
Va așteptăm cu drag să ne treceți pragul sâmbătă, 25 februarie, de la ora 10.00, pentru primul atelier din aceasta serie: Memoria clipei. Vom învăța împreună ce înseamnă sa surprinzi clipa prin intermediul aparatului de fotografiat de la Alex Damian, fotograful oficial al Festivalului George Enescu și Astra Film Festival. În ultimii 7 ani s-a specializat în fotografia de portret, eveniment și concerte de muzică clasică, iar în timpul liber surprinde atmosfera de stradă.
Costul atelierului este de 60 de lei de persoană, cu un număr limitat de 20 de locuri. Înscrierea se face prin completarea următorului formular: https://forms.gle/p4CacokDfENn9FMv9
Intrați în povestea noastră si trăiți-vă povestea!

Date

25 feb. 2023
Terminat

Time

10:00 - 0:00

Locație

Muzeul Naţional al Satului "Dimitrie Gusti"
Șoseaua Kiseleff, nr. 28-30

Organizator

Muzeul Național al Satului "Dimitrie Gusti"

Înscrie-te la Newsletter-ul nostru!

Obțineți cele mai recente știri, oferte exclusive și actualizări ale muzeului.

TUR VIRTUAL MUZEUL SATULUI

Prezentare Muzeul Satului