Termeni și condiții

  1. Acasă
  2. »
  3. Informații de interes public
  4. »
  5. Termeni și condiții

1. TERMENI

Prezentul site cuprinde: texte, poze, baze de date, servicii, logo-uri, orice fel de informații, reclame, etc și constituie “continutul” site-ului www.muzeul-satului.ro , care este proprietatea Muzeului Naţional al Satului „Dimitrie Gusti”.

Orice persoană care accesează acest site va trebui să citească acești Termeni și Condiții prezentați în continuare, înainte de accesarea site-ului. Parcurgerea și utilizarea site-ului www.muzeul-satului.ro reprezintă acceptarea fără limitări sau rezerve de către Dumneavoastră a prezentilor termeni și condiții. www.muzeul-satului.ro își rezervă dreptul, pe bază unilaterală, de a schimba, de a corecta, de a modifica, de a adăuga și/sau retrage în parte sau în întregime acești termeni, fără a anunța în prealabil. Aceste schimbări vor intra în vigoare din momentul publicării pe www.muzeul-satului.ro

2. DESCRIERE SITE

www.muzeul-satului.ro este un site web de prezentare a activităţii unei instituţii de cultură, subordonate Ministrului Culturii din România.Acesta este gestionat de personalul Biroului de Relaţii Publice din cadrul Muzeului – 021 317 91 03 – int. 178, 143.

3. DREPTURI DE AUTOR

Întregul conținut al acestui site (date, imagini, texte, grafică, simboluri, elemente de grafică web, scripturi, programe și alte date) este proprietatea Muzeului Naţional al Satului „Dimitrie Gusti” și este apărat de legea pentru protecția drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Folosirea oricăror elemente enumerate mai sus fără obținerea unui acord prealabil de la deținătorii de drept se pedepsește conform legilor în vigoare. Conținutul site-ului www.muzeul-satului.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis în orice formă, incluzând forma electronică fără permisiunea anterioară scrisă a reprezentanților Muzeului Naţional al Satului „Dimitrie Gusti”.

4. INFORMATIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI

Completarea FORMULARULUI DE CONTACT/NEWSLETTER va fi considerată și va reprezenta o cerere expresă privind folosirea datelor personale în scopul contactării, transmiterii de mesaje, Utilizatorul are obligația de a completa corect datele personale. Muzeul Naţional al Satului „Dimitrie Gusti” nu își asumă răspunderea pentru corectitudinea datelor furnizate prin intermediul formularului de înscriere.

Dacă nu doriți ca datele dumneavoastră să fie colectate vă rugăm să nu ni le furnizați. Completarea FORMULARULUI DE CONTACT/NEWSLETTER va fi considerată și va reprezenta consimțămîntul dumneavoastră expres și neechivoc pentru folosirea datelor personale în scopul contactării, transmiterii de mesaje. Utilizatorul are obligația de a completa corect câmpurile formularului, în conformitate cu realitatea. Muzeul Naţional al Satului „Dimitrie Gusti” nu își asumă răspunderea pentru corectitudinea datelor furnizate prin intermediul formularului.

Utilizarea în continuare a acestui site constituie acordul expres și neechivoc al dumneavoastră în conformitate cu prevederile Legii 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date. Pentru orice nelămurire în legătură cu exercitarea drepturilor dumneavaoastra referitoare la utilizarea site-ului și la protecția utilizării vă rugăm să ne contactați prin intermediul secțiunii “Contact” din site. Termenii și condițiile de utilizare ale site-ului sunt guvernate și interpretate conform Legilor din România

5. LIMITAREA RASPUNDERII

Muzeul Naţional al Satului „Dimitrie Gusti” nu va fi răspunzătoare pentru niciun fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi de profit, bunăvoință, posibilității de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile rezultând din:

– utilizarea sau imposibilitatea utilizării informațiilor site-ului;

– acces neautorizat la, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului;

– declarații sau acțiuni ale oricărei terțe părți asupra serviciilor site-ului;

– orice altă problemă legată de serviciile site-ului.

Dacă se consideră că orice material pus la dispoziție pe site, postat pe site de către terți sau utilizatori, violează drepturile de copyright sau orice alte drepturi, este necesară semnalarea acestei situații la rubrica „CONTACT”Formular pentru sugestii si reclamatii.

6. ABSOLVIREA DE RASPUNDERE

Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că înțelegeți că sunteți de acord cu următoarele:

– utilizarea site-ului se face pe propria răspundere; Muzeul Naţional al Satului „Dimitrie Gusti” se absolvă în mod expres de toate răspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect, inclusiv, dar nu limitat la, garanțiile indirecte de vânzare sau conformitate cu specificațiile pentru un anume scop.

Muzeul Naţional al Satului „Dimitrie Gusti” nu oferă nicio garanție că:

– informațiile vor împlini toate cerințele dumneavoastră;

– serviciile vor fi neîntrerupte, la timp, sigure sau fără erori;

– rezultatele ce se vor putea obține din folosirea informațiilor site-ului vor fi corecte sau de încredere;

– calitatea oricăror produse, servicii, informații sau altor materiale cumpărate sau obținute de dumneavoastră prin intermediul site-ului, va satisface toate cerințele;

– orice eroare de program va fi corectată;

– niciun sfat sau alte informații orale sau scrise, obținute de la site sau prin intermediul serviciilor site-ului nu constituie o garanție, dacă nu este stipulată expres în termenii și condițiile de utilizare.

7. 8. LEGATURA CU ALTE SITE-URI

Plasarea unui hyperlink spre site-ul www.muzeul-satului.ro necesită o autorizație prealabilă în scris de la Muzeul Naţional al Satului „Dimitrie Gusti”.

Dacă doriți să plasați un hyperlink spre site-ul nostru, trebuie prin urmare să contactați Biroul de Relaţii Publice şi Secretariatul Muzeului Naţional al Satului „Dimitrie Gusti.

Muzeul Naţional al Satului „Dimitrie Gusti nu poate fi, în nici un caz, făcută responsabilă pentru punerea la dispoziție a unor site-uri care fac obiectul unui hyperlink plecând de la site-ul www.muzeu-satului.ro și nu este responsabilă, în nici un fel, de conținutul, produsele, serviciile etc. disponibile pe aceste site-uri sau plecând de la aceste site-uri.

9. DREPT APLICABIL

Prezentii Termeni și condiții, precum și orice litigiu în legătură cu sau decurgând din clauzele acestor Termeni și condiții sau din accesarea / funcționarea / disfuncționalitatea site-ului se supun dreptului intern român. Limba Termenilor și condiții și a site-ului este limba română. În caz de litigiu, numai instanțele românești vor fi considerate competente.

Utilizatorul site-ului accepta sa adere la acesti Termeni si Conditii.

Utilizatorul site-ului www.muzeul-satului.ro confirmă că a citit și acceptat acești Termeni și Condiții. Utilizarea site-ului de către client implică acceptarea necondiționată a acestor Termeni și Condiții.

Înscrie-te la Newsletter-ul nostru!

Obțineți cele mai recente știri, oferte exclusive și actualizări ale muzeului.

TUR VIRTUAL MUZEUL SATULUI

Prezentare Muzeul Satului