Home Evenimente - Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti” Evenimente Culturale Zilele Sfântului Eustațiu – patronul vânătorilor români

Zilele Sfântului Eustațiu – patronul vânătorilor români

Pe 16 și 17 septembrie 2023, Federația Asociațiilor Vânătorești din România vă așteaptă la Muzeul Satului din București la „Zilele Vânătorilor Români”, singurul eveniment de cultură, tradiție și educație cinegetică și de conservare activă a faunei sălbatice organizat în România. Pe parcursul celor două zile vor fi organizate ateliere gastronomice cu specific vânătoresc, concurs de frumusețe canină, lecții și demonstrații de dresaj.

„Zilele Vânătorilor Români” reprezintă sărbătoarea tradițională a breslei vânătorilor care, an de an, reunește publicul larg și vânătorii în jurul valorilor care fac această activitate actuală și în prezent: educarea responsabilității asumate pentru conservarea unui mediu natural sănătos, tradiția, credința și familia.

Pentru aceată a doua ediție, organizatorii au pregătit o serie de activități care își propun să inițieze publicul în înțelegerea necesității vânătorii în epoca în care trăim. Acesta este, de fapt, cel mai sustenabil efort al oamenilor pentru menținerea într-o stare de conservare favorabilă a faunei sălbatice și a habitatelor naturale ale acesteia.

Date

16 - 17 sept. 2023
Terminat

Time

Toată ziua

Locație

Muzeul Naţional al Satului "Dimitrie Gusti"
Șoseaua Kiseleff, nr. 28-30

Organizator

Federația Asociațiilor Vânătorești din România
Website
https://feav.ro/

Înscrie-te la Newsletter-ul nostru!

Obțineți cele mai recente știri, oferte exclusive și actualizări ale muzeului.

TUR VIRTUAL MUZEUL SATULUI

Prezentare Muzeul Satului